Veelgestelde vragen

Praktische informatie m.b.t. het examen Plaatsingsproef M01 op 7 februari 2023 te Brussel.

Hoe wordt het examen afgenomen?

Het examen Plaatsingsproef M01 wordt door middel van een computer (laptop met muis) digitaal afgenomen. Bij de inschrijving heeft u de voorkeur aangegeven voor de Franse of Nederlandse taal. Hier wordt tijdens het examen rekening mee gehouden. U ontvangt een inlogstrookje waarmee u in kunt loggen in het examen. Voorafgaand aan het examen ontvangt u een document waarin meer uitleg staat over het examen.

Wanneer is de uitslag van het examen bekend?

Er wordt gelijk na het examen geen uitslag bekend gemaakt. De uitslag wordt door IBEX aan Firebru doorgegeven. Firebru zal dit aan de kandidaten kenbaar maken. Voor vragen over de uitslag kunt u terecht bij Firebru.

Hoe kan ik contact opnemen met IBEX?

U kunt alleen per email contact opnemen met IBEX. De email kunt u sturen naar info@ibex.nl. Telefonisch is IBEX helaas niet bereikbaar.

Examenreglement

Het examen Plaatsingsproef M01 van Firebru wordt afgenomen conform de specificaties uit het examenreglement. In dit reglement kunt u terugvinden uit welke onderdelen het examen bestaat, wat de duur is van het examen, en wanneer u geslaagd bent voor het examen. Daarnaast staat hierin beschreven hoe het examen wordt afgenomen en hoe de uitslag van het examen kenbaar wordt gemaakt.

Hoe laat start het examen en hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Het examen start om 10:00 uur. U moet om 09:45 uur op de locatie aanwezig zijn.

Wat moet ik meenemen?

U dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen om toegelaten te worden tot het examen.

Op welke locatie wordt het examen afgenomen?

Het examen wordt afgenomen op de ODISEE campus Brussel. De zaal is gelegen in het Hermes gebouw (Hutong School), ingang Stormstraat 6, 1000 Brussel, verdieping -1. U dient zich te melden bij de grote aula: 1K216.

Hoe kan ik de campus in Brussel bereiken en wat zijn de parkeermogelijkheden?

In de volgende link staat beschreven hoe u de campus in Brussel bereikt. Tevens zijn hier ook de parkeermogelijkheden beschreven: https://www.odisee.be/hoe-bereik-je-campus-brussel

  • Laatst bewerkt 02 februari 2023