Nieuws

Rebranding IBEX

IBEX heeft zijn huisstijl een grondige make-over gegeven. U zult deze nieuwe huisstijl de komende periode op steeds meer van onze uitingen terugzien.

Lees meer

Wijzigingen proces- en persoonsschema DTA/DAV per 15 april 2024

Per 15 april as. worden de schemawijzigingen (processchema en persoonsschema DAV/DTA) van kracht.U kunt de wijzigingen m.b.t. beide schemawijzigingen nalezen/-zien op de website van Stichting Ascert waar ook een filmpje met toelichting beschikbaar is.

Lees meer

B-VCA examen Vietnamees

Met ingang van 2024 is het Basis VCA examen in de taal Vietnamees beschikbaar. Deze examensoort valt in de prijslijst onder ‘Talen op aanvraag Groep 1’, in dezelfde categorie als bijvoorbeeld het examen in het Arabisch of Grieks.

Lees meer

Informatie voor Deskundig Inventariseerder Asbest t.b.v. PE

Per 1 januari 2023 is het nieuwe certificatieschema van Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) in werking getreden. Met de ingang van dit schema is hercertificatie alleen nog mogelijk door het behalen van Permanente Educatie (PE) punten.

Lees meer

Informatie voor Asbestdeskundigen t.b.v. PE

Per 1 januari 2023 is het nieuwe certificatieschema van Asbestdeskundige (ADK) in werking getreden. Met de ingang van dit schema is hercertificatie alleen nog mogelijk door het behalen van PE punten.

Lees meer

B-VCA examen Oekraïens

In de maand juli 2022 is er door eX:plain gewerkt aan het realiseren van het Basis VCA examen in de taal Oekraïens.

Lees meer

Vlaamse ADI examens via IBEX officieel van start

Vlaamse asbestdeskundigen kunnen vanaf eind mei bij Kiwa-onderdeel IBEX terecht voor hun examen ‘Asbestdeskundige Inventarisatie’.

Lees meer

IBEX sleept belangrijk examen opdracht binnen voor Vlaamse overheidsdienst

Begin dit jaar heeft IBEX de opdracht gekregen voor de ontwikkeling en de afname van asbestdeskundige inventarisatie(ADI) examens.

Lees meer

Maatregelen i.v.m. Covid-19 (Coronavirus)

IBEX zal, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, examens blijven afnemen in gepaste groepsgrootte. IBEX heeft maatregelen opgesteld met betrekking tot de hygiëne voor, tijdens en na deze examens.

Lees meer

Primeur: Eerste examen keuzedeel Proactief Beveiligen

Op 7 maart heeft IBEX bij het ROC Albeda college in Maassluis het eerste examen voor het Keuzedeel Proactief Beveiligen afgenomen.

Lees meer